OM TRIODAME

Triodame

Om meg:

Jeg har holdt på med hund et langt liv, og fikk min første hund som 18 åring. Jeg har delt livet mitt med både Border Collies, pudler, elghund og dachs, og har også hatt noen eventyrblandinger, før jeg fikk min første whippet for snart 11 år siden. Jeg har vært oppdretter siden 2006.  Oppdrettet Triodame startet opprinnelig med stor puddel, før whippetene gjorde sitt inntog i 2014.  Jeg har på denne tiden hatt 11 valpekull fordelt på 7 storpuddelkull og 4 whippetkull.

Jeg har vært aktiv med hund i mange former. Jeg har deltatt og konkurrert i lydighet, agility, utstilling, spor, bruks, lure coursing, og har også tatt en nybegynnerkurs i rally lydighet. Jeg har vært aktiv i årevis i lokale hundeklubber, NKK Agder, Norsk Whippetklubb og Norsk Myndeklubb, og har hatt tillitsverv de siste 20 årene.

Jeg har kurset meg gjennom NKK , og utdannet meg til trinn 1 instruktør i lydighet via lokal hundeklubb.  I den forbindelse har jeg vært instruktør på årlige valpe/lydighetskurs i noen år.  Jeg har også tatt Oppdretterskolen 1 og 2 pluss kynologikurs, og jeg har deltatt på flere profesjonelle handlerkurs innen utstilling. Jeg tror jeg må være den jeg kjenner som har flest nybegynnerkurs i alt når det gjelder valpekurs, lydighetskurs, agilitykurs etc.
Jeg følger NKK's etiske grunnregler for avl og oppdrett, og tar sterk avstand fra alt som omhandler blandings avl. Hunder fra meg skal ikke benyttes i blandingsavl.  
Målet mitt vil alltid være funksjonelt sunne hunder med en rasetypisk konstruksjon og god mentalitet.